نمای لوور آلومینیومی، چوب و کامپوزیت و قیمت آن

نمای لوور آلومینیومی

مقدمه

در طراحی نمای بسیاری از ساختمان‌ها و برج‌ها در سطح شهر از شیشه استفاده شده است. یکی از معایب به کار بردن شیشه در نمای ساختمان، تابش مستقیم و انعکاس نور خورشید است. معماران به منظور جلوگیری از این مشکل، قطعاتی تحت عنوان لوور طراحی کرده‌اند که عملکردی همچون یک آفتاب‌گیر یا سایبان دارند. نمای لوور به مدل‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شود که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.

نمای لوور چیست؟

همانطور که در مقدمه اشاره داشتیم، لوور به قطعاتی گفته می‌شود که بر روی نمای شیشه ساختمان نصب شده و از تابش مستقیم نور خورشید به داخل ساختمان جلوگیری می‌کند. البته کارکرد این قطعه تنها به کاهش نور خورشید منتهی نشده و از آن برای کاهش ورود ذرات گرد و غبار و همچنین عایق صوتی و حرارتی نیز استفاده می‌شود.

انواع نمای لوور

از آنجا که هر ساختمان و سازه‌ای شکلی منحصربه‌فرد دارد، برای استفاده از قطعات لوور باید شکلی مناسب، انتخاب شود. به این معنا که نمای لوور به انواع مختلفی تقسیم می‌شود که شما می‌توانید بر اساس نیاز یکی از آن‌ها را انتخاب و نصب کنید.

در اشاره به این موضوع می‌توانیم انواع نمای لوور را به چهار شکل مکعبی، مستطیل، دوکی و به شکل حرف Z انگلیسی، دسته‌بندی کنیم. همچنین انواع لوور از نظر جنس، نحوه نصب، ثابت یا متحرک و محل قرارگیری نیز به چند دسته تقسیم می‌شوند.

انواع نمای لوور به صورت افقی و عمودی، قابلیت نصب داشته و معمولا در سه متریال چوب، کامپوزیت و آلومینیوم، در دسترس متقاضیان قرار می‌گیرد.

لوور آلومینیومی نما

قطعات آلومینیومی لوور در ابعاد و سایزهای متفاوتی طراحی می‌شوند. در اجرای لوور آلومینیومی، هیچ‌گونه محدودیتی وجود نداشته و امکان نصب آن بر روی انواع شیشه وجود دارد. انواع لوور دارای سه قطعه مجزا تحت عنوان قطعه منقاری، خورشیدی و قطعه اند کپ End Cap هستند که در کنار یکدیگر شکل نهایی لوور آلومینیوم را تشکیل می‌دهند.

نمای لوور آلومینیومی

لوور آلومینیومی سقف

از لوور آلومینیومی سقف به منظور پنهان کردن تجهیزات و تاسیسات مرتبط با ساختمان در سقف استفاده می‌شود. این نوع سقف کاذب به دو مدل تیغه‌ای و پروفیل، دسته‌بندی می‌شود و از مقاومت بسیار بالایی در برابر آسیب‌هایی مانند ساییدگی، رطوبت و خوردگی، برخوردار است.

لوور آلومینیومی سقف دارای مقدار ضخامت مناسبی بوده و شما می‌توانید از آن به عنوان سقف کاذب و همچنین نصب چراغ‌های هالوژن در سقف استفاده کنید. سقف کاذب لوور در برابر حرارت بسیار مقاوم عمل می‌کند و به همین جهت از آن در مراکز درمانی مانند بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها، بیشتر استفاده می‌شود.

لوور دوکی نما

یکی از بهترین انواع لوور، مدل دوکی است که طرفداران بسیاری نیز دارد. این نوع لوور از 100 میلی‌متر تا 400 میلی‌متر، قطر داشته و به دو مدل ثابت و متحرک، تقسیم‌بندی می‌شود. مدل متحرک نسبت به مدل ثابت، مدرن‌تر بوده و به مراتب طریقه استفاده آسان‌تری نیز دارد.

لوور متحرک

همانطور که از نام این نوع لوور مشخص است، عملکرد آن به صورت متحرک بوده و قابلیت کنترل از راه دور نیز دارد. شما به راحتی می‌توانید از راه دور زاویه قطعات لوور را حرکت داده و جهت تابش نور خورشید را تغییر دهید. در صورت نیاز، لوور متحرک امکان تغییر زاویه به صورت دستی را نیز دارد.

لوور ثابت

برخلاف مدل متحرک، در لوور ثابت امکان حرکت وجود نداشته و پس از نصب شما توانایی جابجایی آن را نخواهید داشت. این مدل شیوه نصب بسیار آسانی داشته و به غیر از نمای شیشه، قابلیت اجرا بر روی انواع نما را نیز دارد.

نمای لوور آلومینیومی

نمای لوور ساختمان کامپوزیت

نصب نمای کامپوزیت با دیگر انواع لوور، متفاوت است. برای نصب و اجرای انواع لوور، امکان نصب قطعات به صورت مستقیم بر روی پروفیل، وجود دارد. در صورتی که برای نصب نمای لوور کامپوزیت به ورق دیگر احتیاج داریم. قطعات لوور ابتدا باید بر روی این ورق نصب شده و سپس به زیرساخت پروفیل، متصل شوند.

توجه داشته باشید، انواع لوور کامپوزیت در ضخامت و رنگ‌های مختلفی ساخته و تولید می‌شوند. از دیگر ویژگی‌های آن می‌توانیم به مقاومت در برابر وزش باد شدید و کاهش درصد قابل توجهی از مصرف انرژی، اشاره داشته باشیم. نمای کامپوزیت در سازه‌های مختلفی مانند ساختمان‌های تجاری، مسکونی، اداری و… قابل نصب و اجرا است.

کاربرد نمای لوور

همانطور که پیش از این نیز اشاره داشتیم، امکان نصب و اجرای این نما در سازه‌ها با کاربری‌های مختلف وجود دارد. همچنین از این نما در ساخت آلاچیق نیز استفاده می‌شود. اگر نگاهی به ساختمان‌ها و برج‌های شهر محل زندگی‌تان بیندازید، شاهد انواع مختلف لوور یا آفتاب‌گیر فلزی، چوبی، آلومینیومی و… خواهید بود.

قیمت نمای لوور

همچون دیگر محصولات قابل استفاده در نمای ساختمان، قیمت نمای لوور نیز به فاکتورهای مختلفی، بستگی دارد. مواردی مانند نوع لوور، ابزار و لوازم جانبی، شیوه نصب، ابعاد لوور، ابعاد و مساحت مورد نظر، کاربری ساختمان و… همگی در تعیین قیمت نهایی، نقش دارند.

مزایای استفاده از نمای لوور

مهمترین مزیت این نما، جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید و انعکاس آن است. به طور کلی انواع نمای لوور بین 75 تا 80 درصد، مانع ورود نور به محیط داخل ساختمان می‌شود. در ادامه اشاره مختصری به دیگر موارد کاربرد انواع لوور، خواهیم داشت:

  • قابلیت انعطاف‌پذیری
  • عایق صوتی
  • عایق حرارتی
  • کاهش مصرف انرژی
  • مقاومت بالا در برابر وزش باد شدید
  • قابلیت تنظیم نور در طول روز
  • قابلیت کنترل از راه دور
  • مقاوم در برابر خوردگی، رطوبت و ساییدگی
  • جلوگیری از ورود ذرات گرد و غبار
نمای لوور آلومینیومی

شرکت مجری نمای لوور

در دنیای مدرن امروز، عنصر زیبایی در تمام بخش‌های زندگی، حرف اول را می‌زند. شرکت «بهساز نما» از این موضوع وام گرفته و مجموعه‌ای متفاوت را راه‌اندازی کرده است. بهساز نما، مجری نصب و اجرای انواع نمای ساختمان بوده که بیش از 15 سال در این عرصه فعالیت رسمی دارد. به کمک متخصصان و کارشناسان فعال در شرکت بهساز نما، شما می‌توانید زیباترین و متفاوت‌ترین نما را برای سازه خود، انتخاب کنید. این مجموعه از بهترین نیروهای باتجربه تشکیل شده و همه کارشناسان دانش خود را مطابق با استانداردهای روز دنیا، به‌روزرسانی کرده‌اند. بهساز نما خدمات مختلفی را در بخش‌های مشاوره و طراحی نما، مدیریت پیمان، مجری نمای خشک، بازرگانی و فروش اتصالات مرتبط با نمای ساختمان، به مشتریان خود ارائه می‌دهد. این شرکت طیف گسترده‌ای از خدمات همچون نمای مدرن، نمای شیشه‌ای، نمای لوور آلومینیومی، نرده هندریل، انواع نمای خشک، نورپردازی نما و… را در اختیار متقاضیان قرار داده است.و در ضمن شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر از سایت شرکت بهساز نما به نشانی https://behsaznama.ir  بازدید کرده و یا جهت گرفتن مشاوره با شماره‌های 09122142028 – 09022142028  با ما در  تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *