کرتین وال فریم لس یوچنل

کرتین وال فریم لس (یوچنل)

 کرتین وال فریم لس یوچنل چیست ؟

نمای کرتین وال فریم لس به دو دسته تقسیم می شود :

1. کرتین وال فریم لس یو چنل ( u-channel)

2. کرتین وال فریم لس استپ یونیت ( step unit)

نمای کرتین وال فریم لس یو چنل

در این مدل از کرتین وال یوچنل ( u-channel) پس از نصب لامل های عمودی و افقی نوبت به اندازه گیری شیشه میشود، که در این مدل شیشه از قبل در کارخانه تولید می شود و ساختار شیشه خاص می باشد.

فیلم آموزشی اجرای نمای کرتین وال فریم لس یوچنل توسط شرکت بهساز نما

در ساخت شیشه کرتین وال یوچنل ، اسپیسر (که یک قطعه آلومینیومی U شکل می باشد باعث فا صله بین لایه بیرونی و داخلی شیشه می شود) آن خاص بوده بطوریکه پشت اسپیسر شیشه های دوجداره معمولی که چسب زده می شود، صاف بوده در صورتیکه اسپیسرهای یوچنل کانالی در پشت آن به صورت U تعبیر شده که دو طرف U چسب زده و داخل کانال U خالی بوده و جهت نصب شیشه توسط قطعه خاص آلومینیومی به نام لقمه اتصال یک طرف یا دو طرفه روی لامل استفاده می گردد.

در تولید شیشه های کرتین وال یوچنل و فریم لس از چسب های خاص سیلیکون ، پلی یورتان استفاده میگردد که چسب های بسیار سختی می باشد (در کرتین وال یوچنل و فریم لس شیشه های نمای بیرون فقط توسط چسب نگهداشته می شود).

کرتین وال فریم لس (یوچنل)

در این سیستم با استفاده از اسپیسر مخصوص شیشه و قطعات کوچکی از جنس آلومینیوم که در فواصل مشخص به لامل متصل می شوند و قرار گرفتن پازل شکل این قطعات در فضای خالی داخل اسپیسرو همچنین استفاده از چسب استراکچرا می توانیم به نمایی مشابه با نمای فریملس و لی با قیمت تمام شده پایین تر دست پیدا کنیم.نمای کرتین وال یوچنل برای ساختمان هایی با بیش از 20 متر ارتفاع توصیه نمی گردد.
سیستم کرتین وال فریم لس یو چنل در نما عموما به عنوان یک سیستم سبک و مقرون به صرفه شناخته می شود که به لحاظ فنی و علمی ، اجرای آن برای ساختمان های بلند مرتبه (با ارتفاع بالا) توصیه نمی شود و با توجه به نوع اتصال شیشه که قبلا توضیح داده شد و میزان تحمل بار در سیستم کرتین وال یو چنل باید ابعاد مدول های شیشه به صورت محدود و با ارتفاع کم در نظر گرفته شود.

کرتین وال فریم لس (یوچنل)

انواع سقف شیشه ای و نحوه نصب و اجرای آن

از مزایای سیستم کرتین وال فریم لس یو جنل:
1-سطح خارجی یکواخت و بدون دیدن فریم ها به علت ساختار شیشه
2- هزینه تمام شده پایین با سیستم های شیشه ای دیگر
3- نمای کرتین وال فریم لس یو چنل سطح آبندی و هوابندی استانداردی به ما می دهد
4- استفاده از نور طبیعی بیشتر در نما
5- نمای کرتین وال فریم لس یو چنل به ما امکان ایجاد بازشو مخفی می دهد
6- نمای کرتین وال فریم لس یو چنل در برار زلزله مقاوم می باشد
7- مقاومت در برار نفوذ آب

کرتین وال فریم لس (یوچنل)

نمای کرتین وال فریم لس استپ یونیت

از مقاوم‌ترین انواع کرتین وال‌ها می‌توان به کرتین وال فریم لس استپ یونیت اشاره کرد که در این روش به دلیل ساختمار طراحی شده مقاومت بالایی دارد.
استپ یونیت یکی از روش‌های اجرایی در نمای کرتین وال فریم لس به شمار می‌آید که نحوه ی اجرای آن نیز مانند روش یو چنل است، با این تفاوت که در این روش نحوه‌ی متصل کردن لامل‌های افقی و عمودی به شیشه‌ها در کارخانجات انجام می‌گیرد و پنل‌ها به صورت آماده به محل پروژه ارسال و به سازه‌ی اصلی ساختمان متصل می‌شوند.
در روش کرتین وال فریم لس استپ یونیت نیز از شیشه‌های دو یا سه جداره استفاده می‌شود، جنس شیشه‌ها بیشتر سکوریت و لمینت استفاده می‌شود چرا که استقامت این شیشه‌ها در برابر فشار بیشتر است و در صورت ضربه خورد نمی‌شوند، این شیشه‌ها می‌توانند در رنگ‌های متفاوتی باشند و این امکان را به کارفرما می‌دهند تا بتواند رنگ شیشه را مطابق با رنگ پروفیل‌های آلومینیومی انتخاب کند، همچنین جداره‌ی خارجی شیشه‌های استفاده شده در این روش از مساحت بیشتری برخوردار هستند.
از مهمترین ویژگی‌های بارز روش کرتین وال فریم لس استپ یونیت استفاده آن در ساختمان‌هایی با ارتفاع زیاد است چرا که استقامت سازه‌های نمای استپ یونیت از مقاومت و استحکام بالایی برخوردار هستند.

در سیستم کرتین وال فریم لس استپ یونیت پس از نصب شیشه‌ها به لامل‌ها در کارخانه، نوبت به اتصال آن به سازه‌ی ساختمان است، به این صورت که پنل‌های آماده وشیشه‌ها را توسط پیچ و پرچ‌ها به اتصالات نگهدارنده‌ی اصلی ساختمان متصل می کند.
لامل‌های استفاده شده در این روش استپ یونیت ترمال بریک شده‌اند، بنابراین نسبت به دیگر لامل‌های استفاده شده در انواع کرتین وال‌ها از عایق حرارتی بیشتر و اتلاف انرژی کمتری برخوردار هستند
در این روش کرتین وال فریم لس استپ یونیت برای مقاوم‌تر شدن سازه از کاست‌ها استفاده می‌کنند، همچنین در مرحله‌ی نهایی بر روی شیشه‌ها از لاستیک ها epdm و چسب‌های مخصوص استفاده می‌شود که در عایق کردن نما نقش بسزایی دارد.

حال به بررسی و مقایسه این دو روش اجرایی می‌پردازیم.
• سرعت اجرای روش کرتین وال فریم لس استپ یونیت بالاتر از روش یو چنل است.
• مقاومت سازه‌ی روش کرتین وال فریم لس استپ در ارتفاعات زیاد، بیشتر از روش یو چنل است.
• از نظر عایق حرارتی (سرمایش و گرمایش) روش استپ یونیت بهتر از روش یو چنل است.

کلام پایانی 

لازم است بدانید که برای اجرای نمای کرتین وال فریم لس یو چنل فاکتورهای مختلفی وجود دارد که توجه به هر یک از آن‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. یکی از این فاکتورهای مهم  کیفیت اجرا و انتخاب  شرکت مجری نمای خشک است . شرکت بهساز نما متخصص طراحی و اجرای نمای خشک شامل اجرای نمای فریم لس آهنی ، طراحی و اجرای سقف شیشه ای اسکای لایت ، ساخت پنجره های ترمال بریک ،اجرای نمای کرتین وال یوچنل ، اجرای نمای سرامیک خشک،اجرای نمای کامپوزیت ،تولید ونصب صفحات استرچ متال ، اجرای نمای سنگ خشک ، اجرای نمای شیشه ای اسپایدر،طراحی واجرای نمای HPL ،اجرای نمای چوب ترموود ،اجرای نمای بتن اکسپوز ،نمای بتن جی اف ارسی و فروش اتصالات نمای خشک  بوده و جزء شرکتهای پیشتاز در این زمینه می باشد و به عنوان برترین شرکت طراح و مجری نمای خشک با بهره گیری از کادری مجرب، ماهر و متعهد با نهایت افتخار و احترام در خدمت شما می باشد ، و همچنین برای دریافت اطلاعات فنی می‌توانید از سایت شرکت به نشانی https://behsaznama.ir  بازدید کرده و یا جهت گرفتن مشاوره با شماره‌های 09022142028-  09122142028 با ما در  تماس باشید.