آشنایی با پنجره آلومینیومی ترمال بریک
پنجره آلومینیومی ترمال بریک یکی از کارآمدترین پنجرههای امروزی است که به وفور در صنعت جذاب ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرد. شاید بگویید دلیل نامگذاری این پنجره ها تحت عنوان پنجره ترمال بریک (Thermal Break) چیست؟
فیلم آموزشی در مورد پنجره لیفت اند اسلاید آلومینیومی توسط شرکت بهساز نما
اصطلاح ترمال بریک در زبان لاتین به معنای شکستن حرارتی است. همانطور که در جریان هستید، در و پنجرههای فلزی، از در و پنجرههای آلومینیومی گرفته تا در و پنجرههای استیل و برنز در عین بهرهمندی از مزایای بینظیری همچون دوام و ماندگاری بالا، مقاومت مثال زدنی و…، معایبی نیز دارند. از جمله مهمترین معایب این محصولات میتوان به ضعف در بهینه سازی مصرف انرژی اشاره کرد.
اگر از این در و پنجرهها استفاده کرده باشید، حتما میدانید که فلزات رسانای قدرتمند گرما هستند. آنها در فصل زمستان گرمای موجود در داخل خانه را به بیرون هدایت میکنند. این در حالی است که در فصل تابستان نیز گرمای بیرون را به داخل
انتقال داده و بدینترتیب موجبات هدر رفت انرژی را فراهم میسازند. از همین رو سازندگان و تولیدکنندگان این محصولات بر آن شدند که این مشکل اساسی را با ارائه راهکاری جدید حل و فصل نمایند. اینگونه بود که پای پنجره آلومینیومی ترمال بریک به بازار باز شد.
در ساخت پنجره آلومینیومی ترمال بریک مانعی را بین فریمهای داخلی و خارجی پنجره قرار داده و بدین صورت با کنترل انتقال حرارت، زمینه بهبود بهرهوری انرژی را مهیا میکنند. شما میتوانید با خرید انواع پنجره آلومینیومی ترمال بریک گامی بلند در راستای بهینه سازی مصرف انرژی بردارید. پنجره آلومینیومی ترمال بریک کشویی یکی از بهترین گزینههایی است که پیش رو دارید. نگران قیمت پنجره ترمال بریک هم نباشید. چرا که قیمت هر متر مربع پنجره ترمال بریک بسیار ایده آلتر از چیزی است که فکرش را میکنید. محاسبه قیمت پنجره ترمال بریک را به متخصصان این حوزه بسپارید!
پروفیل ترمال بریک چیست؟
ترمال بریک ماده ای شیمیایی نظیر رزین پلیمری، مواد غیر پلاستیکی و فایبرگلاس است که مانع از رسانش گرما می شود. این ماده به صورت فیزیکی بین فریمهای پنجره قرار گرفته و با جداسازی آنها، مسیر انتقال انرژی از یک سوی پنجره به سوی دیگر را بسته یا اصطلاحا میشکند.
حالا متوجه شدید چرا این نوع در و پنجره آلومینیومی را تحت عنوان در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک نامگذاری می کنند؟!
ویژگی ها و مزایای شگفت انگیز در و پنجره های آلومینیومی ترمال بریک
همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، اصلی ترین ویژگی در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک جلوگیری از هدر رفت انرژی است. خاصیت جذب صدا یکی دیگر از مهم ترین مشخصات این در و پنجره های محبوب است. در واقع این در و پنجره ها علاوه بر این که عایق حرارتی قدرتمندی هستند، عایق صوتی خوبی نیز به شمار می روند. شاید برایتان جالب باشد بدانید که این محصولات قادر به کاهش هشتاد درصدی آلودگی صوتی می باشند.
اگر از تفاوت آلومینیوم نرمال و ترمال می پرسید، باید خدمتتان عرض کنیم که با وجود فناوری اعجاب انگیز ترمال بریک، در و پنجره های آلومینیومی ترمال از زمین تا آسمان با در و پنجره های آلومینیومی نرمال فرق دارند. کدام یک بهتر است؟!
مسلما در و پنجره آلومینیومی ترمال!
از دیگر مزایای حائز اهمیت در و پنجره های آلومینیومی می توان موارد زیر را برشمرد:
J دوستدار محیط زیست هستند.
J وزن ناچیز و مقاومت بالایی دارند.
J دارای خاصیت دکوراتیو هستند.
J خیلی سریع و ساده نصب می شوند.
J در برابر شرایط جوی نامساعد مقاومند.
J …
معایب پنجره ترمال بریک در مقایسه با مزایای منحصر به فرد آن قابل چشم پوشی می باشد!
مقایسه پنجره آلومینیومی ترمال بریک با پنجره UPVC
تفاوت ها | نتیجه مقایسه پنجره آلومینیومی ترمال بریک با پنجره یو پی وی سی |
سختی | سختی نوع آلومینیومی 27 برابر بیشتر از نوع یو پی وی سی است. |
استحکام و قدرت خمشی | استحکام و قدرت خمشی نوع آلومینیومی بیشتر از نوع یو پی وی سی است. |
اتصالات | اتصالات استفاده شده در نوع آلومینیومی بسیار قدرتمندتر از نوع یو پی وی سی است. |
زیبایی | نوع یو پی وسی زیباتر از نوع آلومینیومی بوده و از تنوع رنگ بیشتری برخوردار هستند. |
اگر هدفتان اجرای نمای خشک به بهترین نحو ممکن است، با خرید در و پنجره آلومینیومی ترمال بریک زیبایی ساختمانتان را به حد اعلا برسانید. با روش اجرای نمای خشک آشنا هستید؟!
نمای خشک نمایی است که در اجرای آن یراق آلات مخصوص را جایگزین ملات سیمانی و دوغاب می کنند. اجرای نمای سرامیک خشک، اجرای نمای کرتین وال، اجرای نمای جی اف آر سی GFRC و اجرای نمای کامپوزیت نمونههایی از محبوبترین روشهای اجرا نمای خشک ساختمان محسوب می شوند. متریال مورد نیاز در اجرای نمای سرامیک خشک، سرامیک پرسلانی است. این در حالی است که متریال به کار گرفته شده در اجرای نمای کرتین وال؛ شیشه، متریال مورد استفاده در اجرای نمای جی اف آر سی GFRC؛ کامپوزیت جی اف آر سی و متریال لازم برای اجرای نمای کامپوزیت؛ کامپوزیت های مخصوص می باشد.
کلام پایانی
شرکت بهساز نما متخصص طراحی و اجرای نمای خشک و نماهای شیشه ای و ساخت و اجرای نمای کرتین وال یونیتایز،اجرای سقف شیشه ای اسکای لایت ، ساخت پنجره های ترمال بریک ،اجرای نمای کرتین وال فیس کپ ، اجرای نمای شیشه ای اسپایدر و فروش اتصالات نمای خشک بوده و جزء شرکتهای پیشتاز در این زمینه می باشد و به عنوان برترین شرکت طراح و مجری نمای خشک با بهره گیری از کادری مجرب، ماهر و متعهد با نهایت افتخار و احترام در خدمت شما می باشد ، و همچنین برای دریافت اطلاعات فنی میتوانید از سایت شرکت به نشانی www.behsaznama.com بازدید کرده و یا جهت گرفتن مشاوره با شمارههای 09022142028- 09122142028 با ما در تماس باشید.
دیدگاهتان را بنویسید