مزایای استفاده از اجرای نمای سرامیک خشک

مزایای استفاده از اجرای نمای سرامیک خشک

اجرای نمای سرامیک خشک یکی از پرطرفدارترین روش های اجرای نمای خشک در دنیای امروزی است که هر چه از مزایای بی نظیرش برایتان بگوییم، کم گفته ایم. با نمای خشک و روش های اجرای آن آشنایی دارید؟ به نظر شما این نوع نماها چه تفاوتی با نماهای تَر دارند؟

مزایای استفاده از اجرای نمای سرامیک خشک

آشنایی مختصر و مفید با نمای خشک

در گذشته های نه چندان دور به منظور اجرای نمای ساختمان و اتصال پوشش نما به بدنه از ملات سیمانی و دوغاب استفاده می شد. منکر مزایای این روش که هنوز هم طرفداران خاص خودش را دارد، نمی شویم. اما با گذشت زمان و روی کار آمدن روش جدید، مردم قید ملات سیمانی و دوغاب را زده و به استفاده از سیستم نصب سبک با اتصالات مکانیکی روی آوردند. در این روش که از آن تحت عنوان اجرای نمای خشک ساختمان یاد می کنند، خبری از به کارگیری ملات سیمانی و دوغاب نیست. لایه پوشش در روش اجرای نمای خشک به وسیله سازه های فولادی و آلومینیومی به سازه وصل می شود.  

فیلم آموزشی اجرای نمای سرامیک خشک دو جداره توسط شرکت بهساز نما

اجرای نمای سنگ خشک، اجرای نمای کرتین وال، اجرای نمای جی اف آر سی GFRC و اجرای نمای کامپوزیت از پرکاربردترین روش های اجرای نمای خشک در ساختمان هستند. متریال استفاده شده در اجرای نمای سنگ خشک، سنگ است. متریال به کار گرفته شده در اجرای نمای کرتین وال، شیشه است. متریال مورد استفاده در اجرای نمای جی اف آر سی GFRC، کامپوزیت جی اف آر سی و متریال مورد نیاز برای اجرای نمای کامپوزیت، کامپوزیت های مخصوص است.

مزایای نمای خشک بسیاری از معایب نماهای سنتی را بهبود بخشیده است. از همین رو این نما به یکی از محبوب ترین روش های اجرای نمای ساختمان در میان پیمانکاران و کارفرمایان تبدیل شده است.

اجرای نمای سرامیک خشک و مزایا و معایب آن

اجرای نمای سرامیک خشک یکی از مدرن ترین نماهای امروزی است که حیف است با مزایای شگفت انگیزش آشنایی نداشته باشید. حتما می پرسید سرامیک خشک چیست؟

تایل های سرامیک خشک یا به اصطلاح پرسلانی استفاده شده در این روش، نوع خاصی از سرامیک هستند که در طرح‌ها و رنگ‌های متعدد و متنوعی در بازار موجودند. سرامیک های پرسلانی را از نظر ظاهر به دو دسته سرامیک های پرسلانی مجوف و سرامیک های پرسلانی فول بادی تقسیم می کنند. جزئیات اجرای نمای سرامیک خشک با در نظر گرفتن نوع سرامیک انتخابی متفاوت خواهد بود.

مزایای استفاده از اجرای نمای سرامیک خشک

مزایای اجرای سرامیک خشک

نمای سرامیک خشک هم درست مانند سایر روش های اجرای نمای خشک مزایا و معایب خاص خودش را دارد. البته مزایای این روش به حدی منحصر به فرد و خاصند که چشم پوشی از معایب ناچیز آن را ممکن می سازند!

شما با اجرای نمای سرامیک خشک تا حد زیادی از بار مرده ساختمان کاسته و بر ماندگاری و دوام آن می افزایید. سرعت اجرای نمای سرامیک خشک در مقایسه با روش های سنتی که با استفاده از ملات سیمانی و دوغاب اجرا می شوند، فوق العاده است. ظاهر این نما بسیار زیبا و به روز و کیفیت آن بسیار اعجاب انگیز است.

مزایای استفاده از اجرای نمای سرامیک خشک

مقاومت نمای سرامیک خشک در برابر حرارت و پوسیدگی به طور قابل توجهی زیاد است. این نوع نمای خشک ساختمان بسیار محکم و با دوام بوده و همین موضوع، آن را به گزینه ای ایده‌آل برای استفاده در پروژه‌های کوچک و بزرگ تبدیل نموده است. از دیگر مزایای بی نظیر اجرای نمای سرامیک پرسلانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پایین بودن احتمال سقوط تایل ها
  • عایق صوتی
  • آب بندی مناسب
  • مقاومت در مقابل عوامل طبیعی
  • امکان تعویض تایل ها پس از اجرا
  • هزینه مقرون به صرفه و ایده آل

معایب نمای سرامیک خشک

  • بازتاب نور
  • نیاز به تیم متخصص برای اجرا؛ از همین رو توصیه می شود که اجرای این نوع نما را به مجرب ترین شرکت مجری نمای سرامیک خشک بسپارید!
  • مقاومت پایین در مقابل سرما و گرما

قیمت اجرای نمای سرامیک خشک

عوامل متعدد و متنوع بسیاری وجود دارند که دست به دست هم داده و هزینه اجرای نمای سرامیک خشک را دستخوش تغییر می کنند. از جمله مهم ترین این عوامل می توان به نحوه اجرا، کیفیت تایل های سرامیک، متراژ، کیفیت سازه های اتصال و… اشاره کرد و در ضمن شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر از سایت شرکت بهساز نما به نشانی https://behsaznama.ir  بازدید کرده و یا جهت گرفتن مشاوره با شماره‌های 09022142028-  09122142028 با ما در  تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *